onsdag 1 oktober 2008

Vem hälsar på?


Låter lite som titeln på en barnbok av Stina Wirsén, eller hur?

Jag syftar så klart på er som besöker denna blogg, och som därför - får jag anta - läser här.
Jag är jättestolt och glad över att jag uppenbarligen har besökare på bloggen. Men, det vore väldigt kul att få veta vilka dessa besökare är!

Jag är inne på ganska många matbloggar och tittar och läser. Det skall medges att jag inte alltid är så flitig själv vad gäller att kommentera, men jag tänker bättra mig...

Så - berätta vem du är, och ge mig en chans att återgälda ditt besök här med att besöka dig, på din eventuella blogg!

13 kommentarer:

 1. Jag såklart! Jag tycker mycket om din matblogg och följer dig via Bloggkoll. Jag har även haft med en liten blänkare på min blogg om Smaskens, så jag hoppas att jag lockade över en och annan besökare till dig. Fortsätt i samma anda! Jag gillar - mycket!

  SvaraRadera
 2. Weronica: jag såg att du länkade till mig, och blev jätteglad!
  Det är så märkligt bara, att se besöksstatistiken, men i inte få "feedback".
  Jättekul att du gillar det jag skriver och lagar!

  SvaraRadera
 3. hej hopp!
  hittade nog hit via aff :)
  gillar din blogg, hur du skriver o dina bilder!
  e dock kass på att kommentera *sorry*
  ha det bäst,
  kraMyz

  SvaraRadera
 4. myzpyz: Välkommen hit! Tack för dina fina komplimanger! Jag är också ganska kass på att kommentera, men jobbar på det...

  SvaraRadera
 5. Du vet ju att jag också är här inne och kikar! Blir så inspirerad av dina recept och har testat några! Känner mig lite osäker på det här med kommentarer och hoppas att det funkar nu!
  KRAM till dig! Det är underbart att läsa din blog!

  SvaraRadera
 6. tittelitut!! haha jag är här och erkänner har gett ut din blogg till flera vänner, även den tjejen på mitt jobb som är ansvarig för köket för hon sökte inspiration på nya maträtter dels vegetariska. Då sa jag att hon säkert skulle hitta inspiration till dig. Hon tyckte mycket om den :-) Kram från oss

  SvaraRadera
 7. AnnaKarin: Jo, jag vet ju att du ät här, och det glädjer mig! Skall bli så kul att ses i november. Kram och tack för komplimangen!

  Sara: bra att du är här;! Vad kul och oerhört smickrande att du tipsar om bloggen!

  SvaraRadera
 8. Hej Annika,

  Jag brukar läsa både din vanliga blogg och matbloggen. Är ingen bloggläsare egentligen - mest för att bloggande är så långt från mig själv tror jag - men vi ses så sällan så det är roligt att tjvkika lite på er ibland. Oftast kan jag riktigt höra din röst som berättar för mig.

  Jag beundrar verkligen ditt jobb med matbloggen, och maten förstås! Jag brukar aldrig följa recept utan ser bara sådana som en generell idé om vad man kan göra, så jag läser mest dina utläggningar om mat och råvaror och tittar på bilderna.

  Kram från Pernilla

  SvaraRadera
 9. Pernilla: Så kul, och oväntat, att du är här! Vad glad jag blir för din fina komplimang. Låter dessutom kul att du här min röst i huvudet när du läser här. Då¨har jag lyckats i min uppsåt, känner jag, att förmedla den mat vi äter, på det sätt som (oftast) jag lagar den! Stor kram och hoppas vi ses framöver!

  SvaraRadera
 10. Hejsan, Jag är en blogglös Frankrikebo som gillar matbloggar och särskilt din!

  SvaraRadera
 11. cupen: Välkommen hit! Jag blir lycklig som ett barn av din fina komplimang!!!

  SvaraRadera
 12. hm, jag har tittat lite ibland men aldrig kommenterat.

  En mycket bra matblogg med inspiration for mig har pa andra sidan jorden.... men jag har nog inga recept pa min blogg...

  SvaraRadera
 13. chall: Hej och välkommen! Kul med en besökare på andra sidan jorden...
  Tack för din fina komplimang! Jag är så glad över att ha läsare, och det är så kul att få lite koll på vem som är här!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...