söndag 22 februari 2009

Tom Sjöstedt gör en Jamie


Vad menar jag med det? Jo, att han i likhet med många internationellt kända kockar och matskribenter skapat en snygg hemsida.
Där kommer han enligt denna artikel i dagens DN mat & Dryck bland annat lägga upp sin familjs veckomatsedlar.
Tom Sjöstedt ger ett gott intryck. Jag gillar det jag hittills läst där!
Att döma av hans uppträdande på Årets Kock-middagen, så har han desutom en stor portion humor och självdistans, vilket nog inte alltid är så vanligt i kocksammanhang. Nu är jag absolut inte insatt, men som utomstående och lekman kan somliga kockar ibland ge ett minst sagt divigt intryck.

Tom Stöstedts trerättersmeny i DN hade jag inte haft något emot att smaka på. Vad sägs om det här:

Sådana här recept uppskattar jag verkligen, i synnerhet som jag befinner mig i en situation där jag i stort sett aldrig har möjhlighet att äta en middag på restaurang - åtminsone om jag vill göra det i sällskap av min man.
Barnvakt existerar inte för oss.
Faktum är att jag allvarligt funderar på att testa just denna meny nästa gång vi skall ha middagsgäster.

Den som vill kan även ta del av en tidigare meny siugnerat Tom Sjöstedt i DM, där denna förrätt, varmrätt och efterrätt ingår.

2 kommentarer:

  1. Jag fastnade också för recepten som var i DN igår!

    SvaraRadera
  2. Elin: Ja, jag får bra vibbar av den mannen och hans mat!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...