tisdag 3 februari 2009

Stora Bloggpriset 2008


Matälskaren, det vill säga Lisa Förare Winbladh, var som ni vet en av de nominerade till Stora Bloggpriset 2008 inom kategorin Livsstil. för övrigt en mycket märklig slasktratts-kategori, måste jag säga.
Tråkigt nog var det inte Lisa som kammade hem priset. Inget ont om vinnaren, men går det inte tretton på dussinet av den typen av bloggar?
Nåväl, nu skall inte jag sitta här och vara sur. Det var ju faktiskt svenska folket som röstade, och om man i likhet med mig har en något desillusionerad inställning till de resultat som brukar uppkomma efter att folket sagt sitt, så borde man väl inte vara förvånad.

Till nästa år borde vi matentusiaster lobba för en kategori som heter något i stil med Mat. För sjutton, om det går bra att ha kategorier som heter Prylar och teknik samt Sport och fritid så skulle det väl gå precis lika bra att ha en kategori som heter Mat och dryck?
Hallå, Aftonbladet! Om Expressen kan erbjuda kokböcker vecka efter vecka, och ni själva kan ha bilagor med namn som "Mat och hälsa", så vore det väl inte helt fel med en uppfräshning av kategorierna?

2 kommentarer:

 1. Inget ont om älskade Lisa, men Husmusen är en bra blogg. Hon som står bakom startade den under sin studietid, och DÅ fanns inte ett dussin av den sortens blogg. Hon är duktig och drivande helt enkelt.

  Nästa år hoppas jag på en mat-kategori.

  SvaraRadera
 2. Rebecca: Det var inte min avsikt att det skulle framstå som att Husmusen inte är en bra blogg! Jag känner till bloggen väl, även fast jag inte regelbundet läser den, och hon var uppenbarligen tidig med att blogga, kanske t o m en av de första att blogga om inredning på svenska? Någon som vet?

  Jag tycker ändå inte att hennes blogg sticker ut i mängden på samma sätt som Lisas gör.
  Å andra sidan har Husmusen av förklarliga skäl en bredare och större publik.
  Ja, vi får verkligen hoppas på en mat-kategori!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...