söndag 9 november 2008

Vinnaren av Matbloggspriset 2008


Matbloggspriset 2008 gick till mycket välförtjänt till Pain de Martin. Jag blev så glad, han var min favorit, och det känns extra kul av den fåniga anledningen att jag huserar i samma söderförort som han gör.

Jag hade tänkt att bevista Det goda köket. Jag lever emellertid ett så otroligt spännande liv, proppfullt av stimulerande och utvecklande aktiviteter, att jag bara inte fick tiden att räcka till.
Eller - om sanningen skall fram, så ägnades fredagen åt att åka och byta till vinterdäck på bilen samt att handla mat.
Jag har ju en rätt så stor familj, men många små barn, vilket begränsar min rörelsefrihet en aning ibland. Att blogga går finfint att sköta hemifrån hemmets trygga vrån, men alla utflykter (inte minst sådana på helgerna) kräver planering, och inte minst en nivå av frihet som jag i nuläget inte känner att jag har.

Det goda köket vill jag gå på utan barnvagn i släptåg, så det får helt enkelt bli nästa år för mig.

2 kommentarer:

  1. Haha, jag ser att du har samma spännande dagsaktiviteter som jag. Hade också tänkt åka till mässan någon dag iaf. Nej, det blev inte av.

    Vi kan ju iaf glädjas åt att bloggandet är som allra bäst i söderort, eller hu ;( !!

    SvaraRadera
  2. Fredrik: Viljan var god. Och det är krypavstånd till Älvsjö. Vädret har t o m varit perfekt. men, det sket sig, rent ut sagt.
    Bloggandet är helt klart bäst i söderort!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...