Nu bloggar min man inte om mat, men om han hade gjort det, så borde hans blogg ha hetat Pastamannen. Min man är bra på pasta. Det tycker jag i och för sig att jag också är, men vi lagar inte riktigt samma saker - som tur är.
Vi kompletterar varandra, helt enkelt.
Min man mailade mig receptet, och kommenterade måltiden så här:Dagens middag gick ned och uppskattades av samtliga; även lilla ettåringen åt med god aptit.Spagetti med lax, räkor, sugar snap peas och tomat
i paket sugar snap peas
500 g lax, tärnad
200 g skalade räkor
smör till stekning
1 vitlöksklyfta, riven
200 g klyftade coctailtomater
0,5 dl vitt vin
1 dl vispgrädde
en halv fiskbuljongtärning
salt och vitpepparKoka sugar snap peas enligt anvisningarna på paketet. Smält smöret i en traktörpanna. Lägg i den rivna vitlöksklyftan och fräs försiktigt.
Häll i vin, grädde och fiskbuljongtärning. Låt koka upp och lägg därefter i tomatklyftorna. När såsen puttrat i några minuter lägger du i laxtärningarna.
Stäng avplattan, lägg på locket och tillaga några minuter på eftervärmen. Innan serveringen lägger du i sugar snap peas och räkor, och låt dem bli varma.
Härlig blogg med både fina bilder och lovande recept. Jag återkommer!!
SvaraRaderaHomeRiver: Välkommen hit, och tack för dina fina komplimanger!
SvaraRaderadet där verkar supergott och enkelt att laga! Jag skriver ned receptet och testar senare i veckan! Vacker bild med!! :)
SvaraRadera