onsdag 18 mars 2009

Vem tror ni glömde sin kamera?

Jag tröstar mig med att både Patrik och K tog mängder med bilder.
Bloggonese 2009 blev en mycket lyckad tillställning. Det är verkligen kul att träffa andra matbloggare irl! Tack Andreas med familj för att ni upplät ert hem. Min store H var minst sagt nöjd - Lego Star Wars och lite mer lego på det, det är precis vad en sexårig kille trivs bäst med.

Jag hamnade på en delad fjärdeplats, vilket jag tycker var lite oförtjänt dålig placering. Andreas vann, mycket rättmätigt enligt min orala bedömning. Jag placerade min egen bolognese på andra plats. Smaken är som baken.
Det blev mycket god mat, en hel del glas rödvin och mycket prat - både om mat och annat. Kort sagt - en riktigt lyckad kväll!

2 kommentarer:

  1. jag tycker det är sunt att placera sin egen sås högt eller högst som jag gjorde, för precis som du tycker jag att min sås kom oförtjänt långt ner

    SvaraRadera
  2. Patrik: Man är sig själv närmast i många avseenden. Jag åt min bolognses till lunch dagen därpå, och tyckte den var mycket god, Skall justera receptet en aning.

    Mest fascinerande var dock att såserna var så otroligt olika!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...