fredag 27 mars 2009

Mina vänner är dina vänner


Duktiga, roliga och snygga Pytte har en helt suverän blogg som har minst sagt oförtjänt få läsare. Visserligen finns det hundratals matbloggar, och nya ploppar upp som svampar, men Pyttes sticker ut ur mängden.
Varför inte fler hittat till henne är obegripligt. Hon skriver underhållande, publicerar oerhört läckra och lockande recept och tar foton som gör mig grön av avund.

Själv hittade jag till Pytte av en slump för några månader sedan. Jag satt och tittade igenom hela listan av matbloggar inne på Bloggtoppen - och vips, så var jag fast!

Jo, jag betraktar Pytte som en bloggvän , även fast vi bara träffats vid ett enda - mycket trevligt - tillfälle. Nu tycker jag att du genast skall ta och hälsa på, och göra det till en vana!

4 kommentarer:

 1. Pytte är så cool ! Och sanslöst snygg dessutom ! Det är du med .Egentligen så borde jag avsky er :)

  SvaraRadera
 2. Lyxpiraya: Sådana kommentarer kan jag tyvärr inte ta emot ;). Det har jag aldrig lärt mig hur man gör. Men du ska få ett stort tack ändå, och en kram! Du är cool!

  SvaraRadera
 3. Men herreJISSES! Jag vet inte vad jag ska säga, det här är ju så rörande att man DÖR. Jag gick in och kollade min statistik och såg att jag hade över 100 besökare mer än vanligt igår, och förstod att något måste ha hänt... Annika-effekten!!! Det är verkligen fantastiska ord, särskilt när de kommer från dig. Och Lyxpiraya förstås! Nu ska jag gå och sola mig i en egen glans en stund. Kram och tack!

  SvaraRadera
 4. Pytte: Annika-effekten - kul att det fungerade!
  Jag har givit upp att försöka förstå hur det kan komma sig att vissa bloggar har så många besökare och andra så få. Däremot har jag insett att många läsare inte vet om att bloggtoppen finns, och att man kan gå in där och hitta bloggar och kolla statistik. Därför läser många sina gamla vanliga bloggar, och hittar bara nya av en slump. Antat att detta är den enda förklaringen till din oförtjänta statistik.
  Och om man nu inte har lust att skriva käcka kommentarer inne hos folk och fjäska för att få dem att hälsa på, så finns det inte så mycket man kan göra...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...