torsdag 19 mars 2009

Nu bär det av


Nu sitter hela flocken Ingemarsson i bilen, på väg till Göteborg. Vi skall fira min pappas 70-årsdag. Det betyder att det är min mamma som kommer att stå vid grytorna de närmaste dagarna. Jag har lyckats få med kameran, med en förhoppning om att kunna bjuda på både recept och bilder från helgens måltider.

Det kommer emellertid inte vara helt dött här på bloggen. Jag har en god middag och en lyxig frukost att dela med mig av.

Hur mycket jag än älskar att stå i köket, så är det ändå otroligt skönt att ibland få lov sätta sig till ett dukat bord och bara kunna njuta av att äta och dricka. Så är det alltid när vi hälsar på hos mina föräldrar.

5 kommentarer:

 1. Se till att njuta ordentligt av firandet, och att serveras mat istället för att servera.

  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Åh, klappa Göteborg från mig! Jag älskar Göteborg så urStockholmare jag är .

  SvaraRadera
 3. Ha det så trevligt på firandet! 70-åriga pappor är fantastiskt bra, mer eller mindre förvirrade. Och lyckliga dig som kan passa på att köpa PINFÄRSKA skaldjur och dito fisk. (Hann jag tjata om J:s och mitt, aningen misslyckade, Göteborgsbesök förra hösten igår?)

  Massa hälsningar från Dillen

  SvaraRadera
 4. ..mm njut och så skall du få nybakta vaniljbullar hos oss!!

  SvaraRadera
 5. Rebecca: Det gjorde jag!

  Lyxpiraya: Jag hyser blandade känslor för min hembygd. Det är alltid trevligt att hälsa på, men det är inte "hemma" längre.

  Fröken Dill: Det blev inte så mycket av den varan den här helgen, men desstro fler andra godsaker! Du får berätta om det missltyckade besöket nästa gång vi ses.

  Sara: Din bullar var gudomliga! Synd bara att vår store H Spydde ned hela bilen på vägen hem från er...det blev ett oplanerat stopp på en timma utanför Kungsmässan, med totalsanering av hela gossen, bilstolen, sätet under stolen + inkö av nya byxor... :(. Men ni hade er beskärda del av olyckor också, förstod vi ju i går förmiddags.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...