fredag 27 mars 2009

Precis vad jag behöver


Bilden är lånad.

Det har varit ovanligt tyst här inne de senaste dagarna. Förklaringen är enkel - jag har mycket nytt att sätta mig in i på jobbet, och har dessutom varit upptagen kvällstid. Många har, detta till trots, varit flitiga med att kommentera här inne. Det uppskattar jag något oerhört. Responsen gör det så mycket roligare att skriva.

Otroligt nog hade jag nästan lyckats glömma bort att jag nu i eftermiddag under ett par timmar kommer befinna mig i Medborgarskolans lokaler. Syftet med det är att jag skall gå en kurs i Lyxdesserter. Jag experimenterar en hel del med sådana, som ni vet, och nu skall jag tillsammans med några andra lyckliga få handledning av en kursledare som är utbildad vid Restauranghögskolan i Grythyttan.
Jag tror helt klart att jag kommer få många bra tips på metoder och handgrepp som kommer höja desserterna till en ny nivå i fortsättningen. Någon Daniel Roos lär jag självklart inte bli på bara tre timmar - men förhoppningsvis en liten aning skickligare.
Om jag lyckas frakta hem mina skapelser utan att skada dem alltför mycket, så kommer det bildbevis under kvällen.

Den här veckan blir det även glass. Efter två helger utan egen tillverkning lider jag av abstinens. Dessutom har jag en beställning att expediera. Vår äldsta dotter har efterfrågat en viss smak ganska länge. Nu är det hennes tur att bestämma.

5 kommentarer:

 1. Vad avundsjuk jag blir! Det blev ingen kurs för mig... Du kommer säker klara dig galant. Glöm inte att skvallra bra tips sen!

  SvaraRadera
 2. Det låter inte dumt alls! Synd att kursen går i Stockholm. Ser fram emot att se och läsa om dem här på bloggen.

  SvaraRadera
 3. Pytte: Jag skall berätta allt.

  Anna B: Ibland är det bra att bo i Hufvudstaden!

  SvaraRadera
 4. Haha Någon Daniel Roos

  Jag tror många kan bli som den där Daniel Roos om man brinner för det

  :-)

  SvaraRadera
 5. Daniel: Nej du, det finns bara en Daniel Roos ;)! Du har ju en unik talang, och är dessutom proffs.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...