I dag fann jag återigen inspiration hos Zeta! Detta recept var rent makalöst gott. Tomatsåsen blev magisk...
Jag kan inte annat än rekommendera er att pröva själva! Det här kommer att bli en klar favorit, som vi kommer att laga många fler gånger. Givetvis gjorde jag några smärre förändringar, eller skall vi kalla det förbättringar, eftersom jag hade synpunkter på tillagningsmetoden och ingredienserna. Dblir inte mycket bättre än när man kan glädjas åt ny inspiration i ett nytt recept,och ändå få med det bästa av de egna erfarenheterna! Stekt fläskkotlett Pizzaiola med tortiglioni
4 fläskkotletter
salt och vitpeppar
2 dl rött vinTomatsås:
1 silverlök, finhackad
2 vitlöksklyftor, hackade
olivolja
1 burk Mutti krossade tomater
1 dl vitt vin
1 dl vatten
salt, honung och svartpeppar
bladen från ett par stjälkar basilika
bladen från ett par stjälkar timjan
Hetta upp smör i en gjutjärnsstekpanna. Stek kotletterna två åt gången, kryddBryn i olivolja i stekpanna på båda a med flingsalt och vitpeppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar