onsdag 10 september 2008

Lördagsgodis


Jag är ju en relativt ny matbloggare, och håller efter bästa förmåga på att orientera mig i matbloggosfären. Brazilian Linda är en matbloggare av rang, som många av förklarliga skäl länkar och hänvisar till. Hon är också kvinnan bakom Matbloggarna - en lista för svenska matbloggare. Detta nätverk hägrar för mig vid horisonten; jag längtar efter att ansluta mig till det om exakt femton dagar, då jag uppfyllt kriterierna som krävs för att gå med:

Reglerna för att vara med i Matbloggarna är enkla:
* Din blogg måste vara minst 1 månad gammal och ha minst 15 inlägg.

Check!
* Din blogg måste handla om mat! Dvs mer än 50% av dina inlägg måste handla om mat. Sen om du bara skriver recept eller pratar om mammas köttbullar är en annan sak.
Check!
* Du måste lägga upp länklistan på din blogg.
Can't wait...!

Nu har Brazilian Linda en...ja, vad skall man kalla det...uppgift till sina medbloggare, som hon tydligen haft många gånger förr. Lördagsgodis #25 har temat Sommarsmaker, och går i korthet ut på att man skall baka/laga, fota och blogga om något riktigt smaskigt.
Ja, detta är ju något av en utmaning i dubbelt hänseende, då jag egentligen inte borde ägna mig åt sådant. Men eftersom min nya livsstil fungerar så bra, så tänker jag faktiskt låta mig inspireras! Fredag den 12 september är sista dagen, så ni kan ju lätt räkna ut vad jag kommer att ägna fredags- förmiddagen åt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...