onsdag 16 december 2009


Välkommen hem, lille vän. I kväll ska du få arbeta, för första gången.

Denne skönhet pryder nu sin plats i vårt kök. Jag har bara kännt på den än så länge - men, jag gillar det jag känner.

12 kommentarer:

  1. Grattis till din Kitchenaid ;)
    Det är verkligen en suverän maskin, jag använde den under många år på en liten krog där jag var köksmästare.
    Den fick slita ordentligt varje dag, men fungerade utmärkt hela tiden.
    Den kommer du att ha glädje av i många år.

    SvaraRadera
  2. Åh den är så fiiin :-) Skulle kunna få flytta in till mig any day...måste bara spara lite mer pengar först.
    Lycka till med invigningen.

    //Lena C

    SvaraRadera
  3. Grattis! Eller ja, vad säger man egentligen? God Jul! Trevligt Kitchenaidande ;-) Den är en riktig skönhet! Den finns med som "ingrediens" i mitt drömkök :-)

    SvaraRadera
  4. Jag vill också ha en ! Sen så är de ju så snygga dessutom !

    SvaraRadera
  5. Birgitta: Kul att höra att ett proffs gillar maskinen! Vi är så glada att Professional-varianten finns att få tag på. Det finns en ännu mer storkökr-mässig maskin, dock inte i Sverige.
    Ja, den här räknar jag med att barnen ska kunna ärva. Den ska bli en riktig gammal trotjänare.

    Lena C: Den delfinansierades av en barnvagnsförsäljning tidigare i höstas. "Återbruk" av pengar...

    Åsa: Trevligt Kitchenaidande tycker jag var en ypperlig fras!

    Lyxpiraya: Den är så fin så det är inte riktigt klokt. Röd och grann.

    SvaraRadera
  6. Vilken skönhet, nu blir man lite avis :-) Den får du nog mycket nytta av!

    SvaraRadera
  7. GRATTIS! Vad avundsjuk jag är, jag vill också ha! Min kompis mamma har en Electroluxassistent som hennes mormor köpte 1942, jag har använt den, den funkar helt perfekt än!

    SvaraRadera
  8. Den kommer säkert att hålla tills barnen tar över den. Läste om K-aid för nåt år sen, när det var aktuellt för mig att köpa en maskin. Tyvärr räckte mina pengar bara till en Kenwood Patissier. Men den funkar bra också.
    Hittade då ett forum borta i USA med stolta Kitchenaid-ägare. En del hade haft sin i 40 år.
    Så som Kristin skriver om Electroluxen, de är nästan outslitliga.
    Fram för mindre Slit och Släng.

    SvaraRadera
  9. Kommer du använda den till både jäsdegar och finlir?

    Den är superfin, gillar den röda nyansen och funderar på att införskaffa en sådan jag oxå.

    SvaraRadera
  10. Ja, men visst är den väl snygg.....och BRA!!!??? Jag använder min till allt numera. Är nästan lite förälskad i den!!
    Vad är skillnaden mellan en vanlig och en professional egentligen?
    //AnnaKarin

    SvaraRadera
  11. Birgitta: Vad härligt det låter att kuna ha samma msaki i 40 år! Ett föredömligt beteende. Håller med dig om mindre slit och släng!

    Design a Cake: Jag har nog tänkt använda det till allt möjligt. Så mycket som möjligt!

    Anna B: Ja, visst är den tjusig?

    AnnaKarin: Citerar ett tidigare inlägg "Skillnaden mellan en vanlig Kitchan Aid Artisan och en Kitchen Aid Professional är att den sistnämnda har starkare motor, stötte ballongvisp, degkrok och flatblandare, samt att bunken lyfts ut i stället för att använder det klassiska Nigella-greppet och tiltar maskinen huvud."

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...