fredag 11 december 2009

Nej, Ridderheim - det här var inte gott

Köttfestivalen fortsätter. I går kväll beslöt vi oss för att testa e-nummerfria Jokkmokksrostbiff från Ridderheim: "Grillad av högsta klass. Tillverkad av hängmörat och noga utvalt nötkött.".
Vi blev brutalt besvikna.
Köttbiten var fullständigt täckt av en på tok för stark kryddblandning; ja, den smakade som att den nästintill marinerats i vad som föreföll vara en sorts chilistark grillkrydda. Dessutom var köttet torrt.

Rostbiffen gick ärligt talat inte att äta. Jag skäms över att skriva det, men - vi slängde den.

Förhoppningsvis var denna bit inte representativ för produkten i fråga. Måhända var det ett måndagsexemplar, med något sorts fabrikationsfel.
Jag hoppas det, för Ridderheims skull. Denna produkt skulle jag inte vara beredd att betala för.

4 kommentarer:

 1. TACK! Jag har fortfarande väldigt svårt att lita på vad jag tycker - men att jag inte är ensam om att rata denna känns bra. Låt oss hoppas det var måndagsexemplar.

  SvaraRadera
 2. Ja, smaken är som baken :-) Vi gillade smaken skarpt men tyckte dock att den var lite för torr.

  SvaraRadera
 3. Ridderheims m fl producenter söker ju reklam genom att skickat gratisprodukter. Borde de inte skicka sina "beta-versioner" till er i n n a n de lanserar? Ett dåligt betyg blir ju liksom exponentiellt kontraproduktivt.

  SvaraRadera
 4. Rebecca: Våtra smaklökar verkar vara synkade, den saken är säker.

  Martina: Smaken är ju olöika, och kanske var det verkligen något fel på den jag fått?

  Stefan: Man skule ju kunna tycka det. Å andra sidan finns det ju många som gillar det jag inte gillar. Fast, just i det här fallet tror jag verkligen att de av misstag krydat för mycket.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...