torsdag 3 december 2009

Jag gillar Butik Citronodlingen

Bilden har lånats från Rebecca, men återfinns även på butikens blogg.

Rebecca har skrivit en veritabel hyllning till Butik Citronodlingens torrone med pistagenötter, och jag sällar mig glatt till hyllningskören. Som ni vet gör jag ytterst sällan reklam för saker här på bloggen, men nu gör jag ett undantag; av flera goda skäl. Dels för att jag verkligen tycker att denna produkt är det godaste jag ätit i godisväg på mycket länge, och dels därför att jag tycker att Butik Citronodlingen förtjänar ännu fler kunder. I synnerhet nu inför den stundande julen. Butiken erbjuder bland annat två olika julpaket med härliga produkter.

Sist men inte minst, så är det i dag speciellt bra pris på just ovan nämnda torrone med pistagenötter. Läs här så får ni veta mer. Men skynda er, för priset gäller bara idag. I morgon kommer det ett nytt erbjudande i Citronodlingens adventskalender.

8 kommentarer:

 1. Visst är den underbar! Jag håller med dig, de förtjänar många fler kunder och får antagligen nu :).

  (Den där bilden verkar sprida sig... Borde lagt ner lite mer arbete på att fota torronen känner jag så här i efterhand.)

  SvaraRadera
 2. Rebecca: Förstår inte hur jag hade lyckats missa att det är din bild! Tur att vi känner varandra en smula så du vet att jag inte brukar bete mig på detta vis...
  Nu framgår det att bilden (som jag för övrigt tycker är alldeles utmärkt, eftersom jag avgudar motibet!) är tagen av dig!

  SvaraRadera
 3. Ser underbar ut! Jag brukar göra nougat Montelimar ur Jan Hedhs bok, fast med extra mycket nötter av olika slag - eftersom fransk nougat alltid varit hela familjens favorit. Men i år blir det ingen pralintillverkning så det här passar utmärkt - jag har storhandlat! (igår alltså, tack för tipset!)

  SvaraRadera
 4. Malin: Men, vilket sammanträffande! Själv sitter jag och funderar på om jag inte borde försöka göra egen Torrone, innan jag ruinerar mig ;). Du har möjligtvis nte receptet på lut...?

  SvaraRadera
 5. Äh, det spelar väl ingen roll med bilden. Du får ta vad du vill av mig, och du angav ju faktiskt rätt källa. Citronodlingen fick ju ta den av mig.
  Jag har ett recept från Jan Hedh på fransk nougat (typ samma sak...). Hör av dig om du vill ha det. Han gör 3 varianter (med nötter): vit, choklad och med malen pistage så den blir grön.

  SvaraRadera
 6. Rebecca: Äras den son äras bör, det är inte mer än rätt. Recept - ja, tack!

  SvaraRadera
 7. Absolut, det ska du göra! Jag överlämnar receptandet åt Rebecca då jag tillfälligt lever i exil och inte fick plats med chokladböckerna i resväskan ;-)
  Om det är kakaosmör i receptet och du inte har det hemma så kan jag intyga att det går bra utan.

  SvaraRadera
 8. Jag mejlar det till dig snarast.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...