måndag 21 december 2009

Smakrapport

Jag kan meddela att patén/pastejen/terrinen blev riktigt, riktigt god. Den smakade mycket lever, men eftersom det är kycklinglever, så är smaken ändå mild och fin. Fläskfärsen kompletterade perfekt; sherryn trängde igenom alldeles lagom mycket. Kryddorna smälte in väl i smeten, stack inte ut det minsta, utan harmoniserade fullständigt med övriga smaker.
Äldste sonen smakade en bit, och gav sitt fulla godkännande.

Även kanel-panna cotta med lingon och glöggelé uppfyllde mina förväntningar med råge.
Tur det. Hade varit en smula pinsamt att tvingas plocka bort recept för att det visat sig att de inte smakar bra.

3 kommentarer:

  1. Kul med patén, ska spana in den igen imorgon. Nu borde jag verkliugen gå och lägga mig...

    SvaraRadera
  2. Åh, vad bra! Då ska jag prova receptet. Fast efter jul tror jag. Just nu får det räcka. :)

    SvaraRadera
  3. Anna B och JOhanna: jag är en hemsk bloggare som inte svarat på kommentarer på över en vecka! Skäms. Nu ska jag uppdatera receptet med viktig info!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...