tisdag 7 april 2009

En drinkfavorit


Det må se ut som hallonsaft - men det är det inte. Förra sommaren njöt jag av gärna av ett sådant här läskande glas. Innehållet är mycket okomplicerat - campari, tonic water, is och citron.
Campari är ju en riktig gammal klassiker; gärna i sällskap av apelsinjuice eller sodavatten. Vid ett tillfälle i början av förra sommaren fanns vare sig juice eller soda att tillgå, och då tog jag helt enkelt vad som fanns hemma. Resultatet blev mycket gott.
I lördags, innan middagen, kunde jag konstatera att årtiden för den här typen av drycker nu definitivt infunnit sig.

4 kommentarer:

 1. Åh, vad mycket gott du gör:P Den där glassen föll mig i smaken=)) Kika gärna in hos mig och min matlagning:) Under kategorin Mat och sånt brukar jag lägga in lite smarriga recept. Hoppas du får en glad påsk med mycket gott;)

  SvaraRadera
 2. Det märks att du och min mamma gillar samma saker. Campari med apelsinjuice eller Sprite/7up/sockerdricka har blandats vid många tillfällen hemma hos oss.

  SvaraRadera
 3. Martina: tack skall du ha! Önskar även dig en glad och god påsk :).

  SvaraRadera
 4. Rebecca: Det är en riktig höjdare. Din mamma har god smak i många avseenden, även fast ni två verkar gilla väldigt olika saker!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...