onsdag 17 december 2008

Lottas pepparkakor - ett recept som fått mig på fall

Lotta och jag träffades när vi väntade våra äldsta söner, hösten 2002. Vi umgicks lite sporadiskt under graviditeten, och efter att gossarna kommit till världen. Lottas inspirerande matblogg stötte jag på långt senare. Jag har tidigare nämnt att det delvis är hennes förtjänst att jag själv till slut gjorde slag i saken, och startade SMASKENS.
Nu har Lotta ett recept på Prästgårdspepparkakor på bloggen, som jag absolut måste pröva.
Som jag tidigare skrivit, så är jag generellt sett skeptiskt inställd till hembakade pepparkakor. Det bjuder mig emot att skriva det, men jag måste vara ärlig.
Lottas recept innehåller utöver de traditionella pepparkakskryddorna såväl kryddpeppar som pomerans. Jag lockas av det, och jag har beslutat mig för att ge det en ärlig chans. I kväll sätter jag degen, och på fredag blir det pepparkaksbak - både kakor och hus.

5 kommentarer:

 1. Vilken härlig blogg jag trillade in på. Måste kika lite mer noggrant senare, när mer tid finns!

  Trevlig onsdag!

  Linnéa

  SvaraRadera
 2. Annika, jag behöver ditt öga inne på Jag finns. Morrar över lite fisk jag köpt. Vill veta vad du tror,om du har tid.

  Tack för snabbfikat idag, en välbehövlig break i julsjukestugan.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Linnéa: hej och välkommen hit! Tack för de fina orden.

  Lena: Jag hastar genast över till "dig"!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig blogg jag ramlade in i. Kommer att ta mig en vecka att läsa allt gott som finns här.
  Jätte roligt att jag hittat hit.

  SvaraRadera
 5. Lena: tack skall du ha, och välkommen hit! Hoppas du skall trivas och återkomma.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...