onsdag 3 december 2008

Jamie's tidning


Jag slank in på Jamies hemsida när jag satt och frukostsurfade. Det var någon vecka sedan jag sist var där, och nu upptäckte jag att han startat en mattidning. Det hade varit kul att bläddra i den för att se om den håller. Man kan ju faktiskt få en överdos av allt - även av sådant man tycker om. Så, frågan är om det här kommer att funka?
Jag tror att det gör det.
Jamies styrka är trots allt hans ständiga förmåga att förnya sig, och inte minst att hitta projekt som engagerar människor. Detta genomför han, utan att för den skull frångå den röda tråd som gått genom hans matlagning sedan han startade sin karriär i köket på River Café. Det handlar om enkel, vällagad mat gjord på bra råvaror.
Och det är ju uppenbarligen ett koncept som håller i längden.

2 kommentarer:

 1. Det går att bläddra i tidningen på nätet, på hans hemsida.
  Kolla in artikeln om Stockholm!
  /Helene

  SvaraRadera
 2. Helene: Hur sjutton kunde jag missa det? Så går det näör man bloggar och frukosterar samtidigt ;).
  Tack för tipset!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...