tisdag 24 november 2009

Livstecken

Svartkål och gul vallmo i skön samexistens på Julita gård i somras.

Förlåt, alla ni som dagligen besöker SMASKENS, och som nu under flera dagar tittat in här förgäves.Jag har en liten bloggsvacka. I helgen var jag bortrest , i sällskap med mina döttar, och när jag kom tilbaka hem var det som att luften gick ur mig, och all inspiration gick upp i rök.
Det händer mycket i mitt liv just nu, och dessutom går jag och ruvar på alla mina adventsinlägg. Ingen har väl heller missat att det är exakt en månad till julafton - just i dag?

I morgon ska jag i varje fall skärpa till mig, genom att långlaga en kotlettrad. Trots de förfärliga nyheterna som rapporterats vid upprepade tillfällen under dagen lopp, så finns det få saker som är godare än griskött. Jag har inte långlagat just kotlettrad tidigare, så det ska bli mycket intressant att se hur det kan komma att te sig.
Som tillbehör tänker jag mig någon ny variant på kål. Varför förändra ett framgångsrikt och uppskattat koncept? Vilken kålsort det kan tänkas bli, det återstår att se.
Håll ut - så ses vi i morgon!

2 kommentarer:

  1. Oj, trodde första att det växer vallmo och svartkål nu.

    SvaraRadera
  2. Bendel: Det är nästan så att det skulle kunna vara så, med tanke på vårvädret nu i eftermiddags!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...