fredag 6 november 2009

I dag gäller det:
Matbloggspriset 2009 på Det goda köket

Om ett par timmar vet vi vem som vann Matbloggpriset 2009. Innan dess ska jag hinna med en snabb sväng till jobbet, och därefter ta mig till mässan för att möta trevliga matbloggare och bevista prisutdelningen. Jag har ju min egen klara favorit bland oss nominerade - Rebecca. Jag hoppas verkligen att du vinner, för du förtjänar all tänkbar framgång.

Det blir en ovanlig situation för mig. Jag ser fram emot att botanisera på mässan; en oplanerad ledig dag, ett par timmar präglade av mat och dryck - innan verkligheten tar vid igen, i form av hämtningar på förskola och skola, simskola och därefter det obligatoriska fredagsmyset.
Jag återkommer givetvis med rapport!

9 kommentarer:

 1. Rebecca är grym, men du (liksom hon) är en av mina personliga favoriter! :)

  SvaraRadera
 2. Lycka till Annika!!!
  Önskar fröken Dill

  SvaraRadera
 3. Nu vet jag ju inte vem Rebecca är - jag är inte så intresserad av matbloggar generellt - så jag tänker bara hålla tummarna för att du tar hem priset, Annika! Kram från Pernilla

  SvaraRadera
 4. Varmt lycka till! Du vet sedan tidigare hur bra jag tycker din blogg är!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Lycka till!

  Jag hoppas att du vinner, du fortjanar verkligen det.

  //Mike

  SvaraRadera
 6. Tack ska ni ha, allesamman! Det känns härligt att ni har så höga tankar om mig...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...