fredag 11 maj 2012

SMASKENS är LRF:s Oficiella Årets Kock-bloggare

Igår fick jag beskedet att jag blivit utvald att bli Officiell Årets Kock-bloggare för LRF. Jag blev tillfrågad för en knapp vecka sedan, och nappade genast på detta spännande och intressanta uppdrag.

LRF går från och med i år in som sponsor för Årets Kock. Målet är att ge en tydligare koppling mellan bonden och maten, men även att knyta kontakter mellan bonden och kocken. Uppdraget som Officiell Årets Kock-bloggare innebär att jag kommer ha till gång till information om eventet i fråga, få delta i olika sammanhang i anknytnig till Årets Kock men inte minst att jag kommer närvara vid alla semifinaler, såväl som finalen i Stockholm i januari 2013.

Huvudsponsorerna i Årets Kock (Arla, LRF, Scan, Electrolux, Spendrups) får bjuda in var sin bloggare att rapportera från tävlingen. Jag är som ni förstått LRF:s representant, och har inte full koll på vem som representerar vem, men de andra Officiella Bloggarna är Husmor Lisa, Vardag med Nordenfors, Louises spis och Spisat.se.

På tisdag träffar vi Årets Kock 2012, Klas Lindberg, på ett event på restaurangakademin där han kommer laga mat åt oss inspirerad av vinnarresan till Tokyo. Det är ingen överdrift at säga att jag ser mycket fram emot detta.

Det ska bli fantastiskt kul att få en inblick i arbetet bakom Årets Kock, och få följa de tävlande på vägen mot den stora finalen. Tveka inte att kontakta mig med frågor under resans gång, så lovar jag att efter bästa förmåga försöka ta redan på svar

7 kommentarer:

 1. Låter spännande, lycka till!

  SvaraRadera
 2. Aj vad grymt!! Grattis å det varmaste. /kram

  SvaraRadera
 3. Ska bli kul att följa,din blogg läser jag regelbundet. Alltid något kul att prova eller något intressant att läsa om.
  ps. Hur gick det i styckningsschematävlingen? Är den bortglömd?

  SvaraRadera
 4. Minelli: Tack för ditt fina beröm. detta blir med största sanolikhet ett fantastiskt kul uppdrag.

  Angående styckningsschematävlingen, så skäms jag en smula - jag administrerade den i hög grad via Smaskens Facebook-grupp, men skulle givetvis ha skrivit något om det här också. Detta ber jag om ursäkt för!

  Anna: Precis så!

  SvaraRadera
 5. Sofija: Tack! Det känns verkligen jättekul.

  SvaraRadera
 6. Grattis vad roligt! Vi ses på tisdag då jag också ska dit.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...