söndag 6 maj 2012

På väg till Bloggforum 2012

När detta inlägg publiceras sitter jag på tåget på väg ned till Göteborg, för att delta i Bloggforum 2012. Jag kan inte låta bli att undra vilka fler matbloggare som kan tänkas dyka upp i Göteborg i helgen; ja, det vill säga, om det är några jag känner till sedan tidigare?

Jag blev inbjuden till Bloggforum för ett par veckor sedan, och beslöt mig efter några dagars funderande för att åka. Då visste jag inte helt hur upplägget skulle se ut. Exakt vad jag kommer få ut av det hela är ännu en smula oklart. Jag ser i nuläget mest av allt fram emot att vi i morgon ska få äta lunch på restaurang Familjen, som jag aldrig hittills lyckats komma iväg till när jag är i Göteborg.

Jag känner två matbloggare som kommer, nämligen Linnéa från Linnéas Skafferi och Madeleine från Landley's Kök.

Jag får rapportera i efterhand, efter bästa förmåga. Kanske till och med mobilblogga?

Återresan till Stockholm sker i morgon kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...