torsdag 24 maj 2012

Adam Perry Lang: Charred and Scruffed

Alldeles nyligen kom Adam Perry Lang ut med en ny grillbok vid nam Charred and Scruffed. Min man hade givetvis sedan länge förbeställt boken. Faktum är att jag inte ens övervägde att köpa den till honom i födelsedagspresent - jag visste att han garanterat låg steget före.

Min man har ögnat igenom boken, samt gjort vissa fördjupningar. Om den förra boken handlade mycket om rimning, så handlar denna mycket om saltning och om avståndet mellan köttet och glöden. Spännande är det, i vilket fall, tycker jag, som vet att jag kommer ha en minst lika trevlig grillsommar framför mig i år som jag hade förra året.

Min man har lovat mig grillektioner i helgen. Det är faktiskt lite pinsamt att han är så grym på att grilla, och att jag knapt vet hur man tänder grillen.
Dags för en skärpning?

Visste ni förresten att Adam Perry Lang och Jamie Oliver är vänner? Senast jag och min man var i London, i september 2011, var vi inte medvetna om att Adam och Jamie har en restaurang tillsammans, vid namn Barbecoa. Just nu planerar vi lite löst en London-resa i september, och jag kan utan tvekan säga att Barbecoa är en av restaurangerna som står på vår önskelista. Kombinationen av båda dessa kockar är förhoppningsvis lika oemotståndlig i praktiken som i teorin.

1 kommentar:

  1. hoho, den hade jag missat, lägger genast på önskelistan!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...