fredag 17 december 2010

Sista dagen

Jag har fått in en hel del svar till tävlingen; oväntat många, med tanke på att jag inte trodde att ni som läser här tillhör den tävlingssugna skaran.

Jag känner att ett förtydligande är på sin plats, vad gäller det praktiska arbetet kring hur en vinnare ska koras.
Först och främst måste personen i fråga, givetvis, ha svarat rätt på frågorna. Utifrån dessa personer lottar jag sedan, med hjälp av familjen, fram en vinnare. Vinnaren meddelas sannolikt under helgen; senast på måndag.

Jag har fått in så fina anekdoter. Det känns så roligt att få feedback på att det jag skriver, bagar och bakar faktiskt ger genklang och inspirerar andra till att äta gott. Faktum är att jag nog kommer ta mig friheten att publicera några av anekdoterna, om andan faller på. Det hoppas jag att ingen har något emot.

Tveka nu inte, om det är några av er som sitter inne med de rätta svaren och med en anekdot att dela med er av. Än finns chansen att vara med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...