torsdag 30 december 2010

Nyåren som gick

Bilden är lånad.

Jag vill inte vara övertydlig, men om ni följer denna hänvisning, så kommer ni till samtliga mina tidigare bloggposter som rör nyårsmiddagar. Jag har ju trots allt bara matbloggat i knappt två och ett halvt år, men de två senaste nyåren har vi ägnat oss åt ganska ambitiösa menyer, och kanske finns där något som kan inspirera er?

Det finns inte recept till alla rätter, men när det finns, så har jag genomgående länkat till dessa. Det finns även länkar till Systembolagets hemsida, vad gäller våra tidigare dryckesval. Många rätter sådana som det finns en uppsjö av varianter på; det är bara att söka på någon av alla de matsajter som nätet fullkomligt vimlar av. Jag har skrivit det förr, och jag skriver det gärna igen - för mig är nyår inte ett tillfälle för experiment, eller nya smaksensationer. Jag vill ha en hyfsat klassisk meny.

Kanske kan de tidigare nyårsmenyerna inspirera någon? I så fall är ingen gladare än jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...