fredag 24 december 2010

Christmas Connection
- en julaftonsdrink


Jag önskar er alla en riktigt god jul. Tack för att läser SMASKENS, och tack för att ni kommenterar och ger mig feedback. Om jag fick önska mig något i julklapp av er läsare, så skulle det vara mer feedback. Även fast statistiken talar sitt tydliga språk, och ger mig en bild av hur många ni är, så finns det inget som går upp mot att faktiskt få veta vad ni tycker.

Den senaste verkan har jag varit extremt dålig på att besvara kommentarer här på bloggen. Jag beklagar detta, men tiden har helt enkelt inte räckt till. Jag ska ta itu med kommentarerna efter jul.

Vad menar jag med en julaftonsdrink? min tanke var den, att de som tröttnat på den gamla vanliga glöggen, i stället kan blanda sig en drink enligt följande enkla recept. Jag kallar den Christmas Connection, och den summerar mina preferenser ganska väl. Frågan är om inte en bit apelsinskal hade suttit fint?

1 cl Disaronno originale
3 cl Blossa cognacsspetsad starkvinsglögg
rikligt med is

Om du inte har cognacsspetsad glögg, så går det säkerligen bra att ta 2 cl glögg och 1 cl cognac.

Nu tar jag en välbehövlig bloggpaus över julen,
och börjar därefter planera inför nyår.

En God Jul, tillönskar jag er alla!

12 kommentarer:

 1. God Jul och tack för att du är en sån fin inspirationskälla.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Håller med att det är lite tröttsamt med samma traditionella glögg år efter år. Kul med något nytt :-).
  Här har du lite feedback; Tycker du har en trevlig matblogg med lättlästa och bra recept. Du skriver dessutom på ett sätt som får oss besökare att vilja stanna och läsa/se mer. Fortsätt i den stilen :-)
  Ha nu en underbar och God Jul!

  SvaraRadera
 3. God jul, Annika och tack för i år!

  SvaraRadera
 4. God Jul! Tack för inspiration och allmänt bra matnörderin :)

  SvaraRadera
 5. God Jul Annika, tack för all inspiration du delar med dig :-)

  SvaraRadera
 6. Christine i Frankrike25 december 2010 kl. 14:43

  God Jul och tack fÖr din härliga blogg.
  Till julafton här i Frankrike lagade jag din chokladbrownie med whiskyfudge. Den var helt fantastisk!

  SvaraRadera
 7. Jag har inte tröttnat på glögg än men din Christmas connection skulle jag kunna tänka mig ändå.

  God fortsättning påre!

  SvaraRadera
 8. Hittade din blogg och tycker den ar jatte fin. God Jul!

  SvaraRadera
 9. Jag vill önska dig och din familj en god fortsättning och hoppas att ni haft en underbar jul med allt vad det innebär.

  SvaraRadera
 10. Ramlade just in här. Mycket trevlig blogg, det blir ett bokmärke samt plan på att testa bikarbonatbrödet. :)

  SvaraRadera
 11. God Jul och tack för din suveräna inspirerande blogg. Igår lagade jag Coq au Riesling, toppengodis!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...