Apropå dagens sopplunch:Här är det löjligt enkla receptet på spenatsoppan.
Här har ni det svarta brödet. Jag hade bytt ut hälften av solrosfröna mot pumpafrön, och i stället för filmjölk hade jag en liter mezeyoghurt och en deciliter vatten (man tager vad man haver.Till er andra - det här var en god sopplunch på jobbet. Vi har ett sopplag; det rekommenderas till fler arbetsplatser.
Det är en lyx, en fröjd och en njutning att få äta soppa varje tisdag, men bara själv stå vid grytan sisådär var tionde vecka.
Otroligt smart med soppdag! Det ska jag föreslå här på jobbet!
SvaraRaderaTack för tipset.
Hälsar fröken Dill
Fröken Dill: Det är smart, och detta sopplag är dessutom vansinnigt gammalt. Det har säkert pågått i olika konstellationer i femton år!
SvaraRaderaStandarden är hög den här säsongen. Det har förekommit både fisksoppa med flera sorters fisk och ahndskalade räkor, samt soppa på gula kantareller som plockats av soppkokerskan själv i fråga.