torsdag 28 maj 2009

Rosépicnic i Tanto med burkbyte -
tack, Husmodern!

Genom Husmoderns försorg kan nu jag och alla andra hågade se fram emot en rosépicnic med burkbyte i Tanto torsdagen den 4 juni från klockan 17.30 och framåt. Jag är, som så ofta, väldigt glad över att jag bor i Stockholm, och har möjlighet att hänga på sådana här trevliga initiativ.
Nu återstår bara att komma på vad burken skall bestå av. Hemlagat eller köpt innehåll? Det får stressfaktorn avgöra. Kanske är det dags att botanisera i den spännande butiken jag nästan varje dag passerar i Flemingsbergs centrum, butiken med de underliga burkarna...

4 kommentarer:

 1. Där bor ju jag! Menar du den brevid vi-affären?

  SvaraRadera
 2. Alla är välkomna, Elin! Men vi ses nog i parken istället. Jag återkommer med exakt var...

  SvaraRadera
 3. Elin: Just precis, den!

  Husmodern: Ser fram emot att träffas igen!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...