onsdag 20 maj 2009

Inget Gripsholms Värdshus för mig

När sådana här trevliga inbjudningar dimper ned, önskar jag att jag hade ett än mer flexibelt jobb. Tyvärr är det inte realistiskt att med kort varsel ta ledigt och följa med på denna matresa, hur trevligt det än låter.
Jag kan inte beskriva hur mycket jag grämer mig över vad jag tror att jag kommer att missa.
Jag får vänta på att läsa när Rebecca berätta hur trevligt det var på Gripsholms Värdshus...

4 kommentarer:

 1. Jag lovar att ta med min bebis (kameran) och dokumentera flitigt.

  SvaraRadera
 2. Även jag blev inbjuden men eftersom jag bor i Göteborg så har jag heller ingen möjlighet att komma! Känns jättetråkigt! Hade varit otroligt kul att uppleva den resan!!

  SvaraRadera
 3. jag undrar hur många som kan ta en dags semester för ett bloggevent...

  SvaraRadera
 4. Rebecca: jag litar på dig ;)!

  Kalasgott: Lite orealistiskt, du kan ju inte direkt ta ledigt och åka femtio mil för ett bloggevents skull...Rebecca får rapportera i stälet!

  Elin: Visst var det en speciell inbjudan? Ambitiös, men lite omfattande, om man säger så. Hade det varit avfärd från Cityterminalen vid tretiden och sedan försiggått på kvällstid, så hade det varit annorlunda!
  Eftersom inbjudan riktar sig även till amatörbloggare...

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...