lördag 4 augusti 2012

Tequila honey, var har du
varit hela mitt liv?

Det har varit en rent sagt usel drinksommar. Under vinterhalvåret håller jag mig till min stora kärlek Godfather, men mellan maj och september är jag mer våghalsig. Då botaniserar jag gärna i vår drinkbibel, och från denna har vi under årets lopp testat en mängd vansinnigt goda drinkar.

Tequila var förra sommarens tema, men denna drink gick oss förbi. Jag hittade den en kväll i början av sommaren, då vår experimentlusta i drinkbandandet begränsades av att vi saknade sockerlag och sodavatten. Då passade Tequila honey som hand i handske. Eller kanske snarare som glas i hand?

Tequila honey
4 cl tequila
0,5 pressad lime
1,5 tsk honung
sodavatten

1. Lägg isbitar i en shaker. Om du inte har en shaker, så är det på tiden att du skaffar dig en.
2. Häll i tequila, limesaft och honung. Skaka ordentligt.
3. Fyll glaset med (krossad) is. Sila av i glaset Fyll upp med soda.
Rör om, och garnera eventuellt med en limeklyfta. Sugrör är frivilligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...