måndag 27 augusti 2012

Tävling: träffa Stefano Catenacci på The Cube

På fredag, 31 augusti, har någon av er som läser här möjlighet att träffa Stefano Catenacci på The Cube by Electrolux. Klockan 15:45 tar någon av er tillsammans med mig hissen upp till Operans tak. Där sippar vi champagne, njuter av utsikten och får möjlighet att träffa Stefano och smaka på hans fantastiska mat.

För att delta i tävlingen krävs att du svarar på följande fråga:

Vilken kock var aktuell på The Cube mellan 20-26 augusti?

Maila mig svaret på annika.ingemarsson@gmail.com senast kl 20:00 på onsdag, 29 augusti.

Jag till min besvikelse själv inte möjlighet att delta vid det besök som Electrolux anordnade med denne kock för oss Officiella Årets Kock-bloggare.

Missa inte chansen till en makalös matupplevelse, på en plats som inte liknar någon annan. Jag har haft nöjet att besöka The Cube vid två tillfällen hittills, och jag tycker det är helt fantastiskt. Både läget, byggnaden och närheten till kocken och köket bidrar till att göra ett besök på The Cube helt unikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...