tisdag 21 juli 2009

Drinkinspiration
och nostalgi


Min man tog fram den här boken ur bokhyllan för några veckor sedan, och började bläddra i den. Boken är en riktig 90-talsrelik - vilket kanske även vi själva i mångt och mycket är. Vi har väl inte direkt något förflutet av att ha hängt i barer var och varannan kväll men, på den tiden det begav sig, som man brukar säga, så gick vi gärna till Tranan eller till Gondolen för att dricka drinkar.

Tranans drinkbok kan jag varmt rekommendera - med reservation för att den sannolikt är ganska svår att få tag på.
Drinkar i sig är något vi nu, efter att ha återupptäckt boken i fråga, ägnat oss en hel del åt. Jag kommer dela med mig av som fallit oss i smaken i sommar, för det finns så mycket mer att njuta av än de gamla uttjatade klassikerna. Själva barhänget i sig är inte något jag saknar i nuläget. Jag har redan världens bästa sällskap, och det goda i glaset ordnar vi som ni förstår riktigt bra på egen hand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...