lördag 11 augusti 2012

Elvaårig bröllopsdag

Jag skrev ett snarlikt inlägg förra året, då jag bloggade på Allt om Mat, men jag kör helt sonika en personlig favorit i repris.

I dag för elva år sedan vigdes jag och min man i Tjolöholms slottskyrka. Jag behöver inte hänge mig åt några klyschor om hur snabbt tiden går eller hur obegripligt det är att vi varit gifta så länge. Ni förstår säkert själva hur det är när man plötsligt inser att ett decennium av ens liv har passerat förbi.

Det är i sig ett väldigt vackert minne, att ha haft den stora turen att bröllopsdag i alla avseenden var fri från missöden och besvikelser. Det fanns verkligen ingenting att anmärka på, vare sig vad gällde service, servering eller meny. Mat och dryck smakade utmärkt, och dukningen var strålande vacker.

Mattrender kommer och går, och vi hade inte valt dessa rätter om vi hade gift oss i dag. För mig ter den sig ändå riktigt sympatisk, även så här i backspegeln. Eftersom detta var många år innan jag började matblogga, så saknas det dessvärre bildbevis på maten. Jag hade ännu inte nått det tillstånd då jag närapå omdömeslöst fotar det mesta som hamnar på en tallrik framför mig.

Bilderna är dessutom tagna långt innan vi införskaffade digitalkamera, och jag saknar scanner. Således fick jag ta till den något udda metoden att fota foton. Ni får därför ta bildkvaliteten för vad den är.

För mig är det nostalgi. För er blir det kuriosa.

2 kommentarer:

  1. Sekel? Du menar nog decennium;-)

    SvaraRadera
  2. MrArboc: Ja, herregud, där gick det lite för snabbt ;-) Tack för påpekandet.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...