tisdag 9 februari 2010

En juice i min smak

Det är inte precis så att varuproverna haglar för tillfället. Efter att nästan ha blivit dränkt i skinkor och charkuterier under hösten, så kanske jag ska akta mig för att beklaga mig. Jag är visserligen rätt så selektiv med vad jag tackar "ja" till, men det är faktiskt ganska trevligt att få pröva nya produkter - när det handlar om sådant som jag själv hade varit beredd att betala för.

I slutet av förra veckan blev jag glatt överaskad då det utan förvarning stod två paket God Morgon Nypressad Apelsin Blodgrape och väntade på mig utanför dörren.
Mina förväntningar var höga, eftersom jag är förtjust i lite mer beska smaker. Jag blev inte besviken. Detta är en juice som skrämmer slag på de som inte uppskattar syrliga aromer. Missförstå mig inte, det finns sötma från apelsinen i juicen, men den balanseras perfekt av blodgrapen. I mitt tycke var detta den perfekta kompanjonen till lördagens utsökta sconesfrukost.

Hade det varit sommar, så hade jag utan tvekan rusat åstad och blandat mig en campari med juice.

9 kommentarer:

 1. Sjukt besk och sur tyckte jag :) Vi blandar med hysteriskt söt ananasjuice för att kunna dricka den - tänk vad olika smaklökarna är!

  SvaraRadera
 2. Tropicanas blonda grapejuice har också lite vuxen smak över sig. Skall testa denna.

  SvaraRadera
 3. Jag är svår på Tropicanas blonda grapejuice som jag tycker är mycket nära det absoluta juiceidealet! (Faktiskt nästan godare än egenpressad grape.)
  Har också gillat de andra nypressade God morgon-juicerna så denna är definitivt något för mig!
  Hälsar fröken Dill

  SvaraRadera
 4. Bara förpackningen var ju mysig att titta på :)

  SvaraRadera
 5. Älskar också juicer med grapefrukt i. Varför är färsk grapefrukt så jobbig att äta? jag har inte tålamod. Vill bara dricka juicen, färdig och klar!

  SvaraRadera
 6. Anne: Ja, smaken kan då skilja sig åt! Juicen är ju perfekt, varför förstöra den ;)?

  Silver: Tycker absolut du ska testa den. Grymt god!

  Fröken Dill: Det är ju något visst med blodgrape, dessutom. Pröva!

  Helena: Jag håller med om att förpackningen är snygg!

  Pytter: Färsk grapefrukt orkar jag bara ta mig an om jag ska filea den och ha den i en coctail. Vem kom egentligen på att man skulle sitta och ätra halv grape med sked? Befängt.

  SvaraRadera
 7. Jag gillar det syrliga, köpte själv denna häromdagen. Tycker bara att det är trist att blanda ut med vanlig apelsin, vill hellre ha pure blodapelsinvara såhär års, så jag håller mig till brämhults hädanefter. :)

  SvaraRadera
 8. Mikaela: Ja, blodapelsin hade givetvis varit strået vassare!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...