fredag 5 februari 2010

En blogg har gått i graven


Bloggar som uppdateras dåligt eller som självdör finns det många av, men nu fick jag veta genom Chez Sofia att den förnämliga bloggen Who cut the Cheeze är stängd.
Hemskt tråkigt, tycker jag.

Tack för alla bra tips, Fredrik! Förvisso för ostkunskaperna, men i synnerhet för alla de fantastiska dryckestipsen. Den tillfälliga gästen på Systembolaget Zull Riesling Innere Bergen hade jag aldrig funnit utan din rekommendation.
Inte heller favoriten Domìni Veneti Recioto della Valpolicella Classico .
Tack än en gång.

3 kommentarer:

  1. Anna: fredrik lyckades vara nishad utan att vara nördig. Inte för att det är något fel på att vara nördig, men det var en prestation.

    SvaraRadera
  2. Oj, tack :) Jag saknar den redan ;) men det fanns inte tid att göra bloggandet såpass bra och ihärdigt som jag ville. Jag fick lixom dåligt samvete för att jag aldrig fick ändan ur. Jag har inte ens haft tid att läsa mina favoritbloggar :(. Keep it up girl!

    Mvh
    Fredrik

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...