söndag 14 februari 2010

Dubbel tillökning på Taffel


Nu har Kinnas Mormors mat flyttat till Taffel, Sveriges bästa...ja, vad ska man egentligen kalla Taffel? Är det en tidskrift, eller en sorts recept- och faktaspäckat community för matnördar och deras hangarounds (löst citerat från en gammal formulering av Lisa Förare Winbladh)? I vilket fall är det ett ställe jag inte vill vara utan. Nu med ännu fler trevliga och duktiga matbloggare.

Anders har skaffat sig en filial på samma ställe, i form av Gubbröra. Det känns väldigt roligt att det är aktiva bloggare som rekryterats; det har varit lite för dålig uppdatering på några av de avsomnade bloggarna på Taffel. Det fungerar inte att skriva ett inlägg en gång i månaden; tyvärr.
Mer att läsa - ett angenämt bekymmer.

3 kommentarer:

 1. Jag tyckte detta var superkul, och älskar titeln på hans nya bloggprojekt. hejja taffel och Gubbröran! :)

  SvaraRadera
 2. Tack för de vänliga orden. Det kommer att vara så på Taffel, nya tillkommer och andra somnar in. Och helt utan grumsande. Vissa perioder i livet har man ju mer tid, andra mindre. Jag tycker att det är kul och dynamiskt att det varierar lite. Kram

  SvaraRadera
 3. Mikaela: Instämmer! Ett perfekt namn.

  Lisa: Det är så kul att det kommer så många nya bloggare. De som har varit, har ju varit bra. Men det är så frustrerande när det inte uppdateras med en viss regelbundenhet. Nu verkar ni ha lyckats något rent otroligt med nytillskotten!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...