fredag 15 juni 2012

Vinn ett exklusivt besök på The Cube -
träffa Johan Jureskog med Smaskens

Tävlingen är avslutad.

Nu syns The Cube by Electrolux på Kungliga Operans tak. The Cube har landat på Kungliga Operans tak i Stockholm. En mat- och designupplevelse utöver det vanliga.

I egenskap av Officiell Årets Kock-bloggare har jag i samarbete med Electrolux fått möjlighet att utlysa denna tävling under 24-timmar.

En person kan vinna ett exklusivt besök på The Cube onsdagen onsdagen den 20/6 2012 kl. 15:55-17:00. Du får träffa Johan Jureskog och höra honom berätta om hur han har tänkt kring den meny han har skapat. Vinnaren av tävlingen får smaka på delar av menyn, njuta av den fantastiska utsikten från Kungliga Operans tak. Ja, du får också träffa mig, så man kanske kan säga att jag ingår i priset, jag också?

Så här skriver Electrolux själva om The Cube: "The Cube by Electrolux, ett exklusivt gastronomikoncept som tagits fram för att fira 90 års professionell expertis för Electrolux. Nu kommer det till Stockholm. Under endast fyra månader kommer det att förgylla taket på Kungliga Operan, mitt i vår vackra huvudstad."

The Cube har gjort succé i Bryssel och Milano. Den öppnar nu i juni parallellt i Stockholm och i London på Royal Festival Hall. Placeringen av den delvis genomskinliga byggnaden är stor del av upplevelsen. Jag ser själv fram emot att få se på utsikten Stockholm ur detta unika perspektiv.

Jag vet att ni som läser här är oerhört matlagningsintresserade. Med så här kort varsel, och med den geografiska begränsningen, finns det nog somliga av er som väljer inte tävla. varför då inte tipsa någon matlagningsintresserad vän, som ännu inte hittat hit till Smaskens?

Tävlingsuppdrag: Vi förknippar nog alla Johan Jureskog med kött, både med tanke på Rolfs Kök och AG. Nu vill jag knyta samman det köttiga med musi, i och med att The Cube trots allt ståtar på Kunliga Operans tak. Berätta ditt köttigaste mat-och musikminne! Det kan vara ett bra minne eller en lustig anekdot.

Maila till annika.ingemarsson@gmail.com senast kl 11:00 imorgon lördag 16/6, och skriv "The Cube" i ämnesraden.

Kanske blir det just du och jag som ses nästa onsdag? Jag vågar lova att detta blir en mat- och designupplevelse utöver det vanliga.

1 kommentar:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...