tisdag 5 juni 2012

Jag är domare i Chark-SM 2012

Jag är stolt och glad över att än en gång ha blivit tillfrågad om att vara med och döma i Chark-SM. Senast detta evenemang gick av stapeln var 2010. Då hade jag förmånen att få vara med i ett domarlag med oerhört erfarna och kompetenta personer. Jag lärde mig mycket under de dagar bedömningarna pågick, och kände samtidigt att jag kunde bidra med min kunskap och mina erfarenheter.

Själva bedömningen äger rum under två dagar i oktober. Därefter presenteras vinnarna som avslutning på Den Stora Charkdagen 1 november, då det både är branschmässa, konferens, paneldebatter och intressanta föredrag.

Jag har själv förkovrat mig och utvecklats under de senaste två åren, vilket får mig att känna att jag detta år kan göra ett ännu bättre jobb än sist. Ni vet redan att jag har ett stort intresse för kött och chark, och det känns verkligen otroligt roligt att få lov att delta i ett så här professionellt sammanhang, där ledande charkprducenter från hela landet, såväl som mindre firmor, tävlar om vem som tillverkar bäst produkter.

Jag kommer givetvis skriva mer om detta evenemang ju närmare tiden lider.

2 kommentarer:

  1. Det låter ju skojigt - trevliga människor som arrangerar också ;)

    SvaraRadera
  2. Va roligt! Jag är också inbjuden som domare, känner mig väldigt lycklig över detta :)försöker pussla ihop det med mina kurser, tågbiljetter och hotell. Ska bli jätte spännande!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...