fredag 22 juni 2012

Glad midsommar!

Jag hoppas att ni alla firar midsommar på bästa vis, var ni än befinner er och hur ni än väljer att fira. Själv njuter jag i fula drag av att vara bortbjuden. Familjen är dessutom decimerad till fyra personer, då våra pojkar firar midsommar i Göteborg, så det är en annorlunda dag på fler än ett sätt.

Jag har fundera en del på det faktum att mycket av kommenterandet och interaktionen mellan mig och er successivt har flyttat till Smaskens.nu på Facebook. Jag vet inte riktigt hur det har blivit så, med det beror kanske helt enkelt på att det är snabbare och enklare?

Kommentarsfrekvensen på bloggar verkar ha minskat över lag; det är i varje fall min bestämda känsla, när jag surfar runt och läser. Vad kan jag göra åt detta? Till att börja med så kan jag bli bättre på att snabbt besvara kommentarer. Där har jag varit lite lat på senare tid, det medger jag.

Jag måste också betona hur oerhört mycket jag uppskattar era kommentarer. Visst är det en egotripp att via Blogger kunna se statistik på hur många som klickat in sig på ett visst blogginlägg, men kommentarerna går inte att värdera.

Slutligen: tack för feedback och fina ord, både på Facebook, Twitter och bloggen. Jag ser fram emot en riktigt fin sommar, full av god mat och dryck, oavsett väderlek. Än en gång - glad midsommar!

3 kommentarer:

  1. Hovkonditorn: Tack, hoppas du också hade en fin helg!

    SvaraRadera
  2. Jag läser alla bloggar via Reeder till OS X och vill jag kommentera är det ofta som här att man ska identifiera bilder och text. Och hur får jag sedan reda på om någon svarat? Måste komma ihåg att gå till just det inlägget och läsa ev svar. Enklare med Facebook. Borde kunna integreras på ett smidigt sätt.

    Just ibland blir något fel när jag skriver något för att Reeder ändå inte är en browser och då försvinner all text=orkar inte skriva om.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...