onsdag 23 november 2011

Vad sägs om det här?


Ibland är jag mer än lovligt trött på mataffären närmast mitt jobb. Jag är trött på utbudet, samt inte minst på den flagrant höga förekomsten av varor med kort - eller till och med passerat - bäst före-datum, som krängs till låga priser.

Det finns guldkorn, det gör det. Hel anka i frysdisken, och ofta bra priser på ostar. Samt, då och då, fynd i stil med det ni ser ovan. Vi pratar här om grön currypasta, 400 gram, till det facila priset av 21 kronor.

Vi är inte storkonsumenter av currypasta, men någon gång om året brukar jag ställa mig och själv göra Nigel Slaters grymma currypasta. Nu kunde jag emellertid inte hålla mig ifrån att pröva denna produkt. Inte så mycket på grund av priset, som på grund av innehållsförteckningen. Se själva, så förstår ni vad jag menar.

Hur den smakar, det återstår att se. Kanhända blir det en kycklingsoppa med grön curry här framöver.

3 kommentarer:

 1. Väl värt att prova! För första gången, häromdagen, styckade jag en kyckling med inspiration från dig. Gjorde en currysås som den fick koka i - det blev så jättegott! Nu ligger skrovet i frysen och väntar på kamrater för att sedemera bli buljong!

  SvaraRadera
 2. Ingen glutamat?! Var hittade du den?

  SvaraRadera
 3. Annika: Så kul att läsa detta! Har man väl börjar med hel kyckling och efterföljande buljongkok, så är man fast i träsket!

  Ellen: Jag vet, är det inte fantastiskt? "Matrebellen" i Flemingsberg har sina ljusa stunder.

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...