tisdag 29 november 2011

November sög musten ur mig

Det är sista dagen i november i morgon. Jag ser verkligen fram emot månadsskiftet. Inte för att jag tillhör skaran som lider av novembermörkret i sig, nej, det handlar snarare om att det varit en tung månad, rent arbetsmässigt. Vi är nog många som känner oss lite urlakade.

I morgon börjar en av de mest intensiva, men samtidigt trevligaste, tiderna på året. Just i år kan jag bara klappa mig själv på axeln, och säga tack och lov till det faktum att jag varit ute i god tid och har en hel rad med färdiga recept och redigerade bilder, som ligger och väntar på att publiceras. Om jag inte hade varit så förutseende, så vete sjutton ifall det hade blivit något i år. Åtminstone hade det inte blivit i samma omfattning sim tidigare.

Under december månad kommer jag njuta av glögg och godsaker; var så säkra. Faktum är att vi tjuvstartade redan i kväll, barnen och jag. Äldste sonen och jag drack Kiviks Hallonglögg. De yngre barnen drack varm svartvinbärsaft; morfars hemkokta. Jag har i likhet med många andra bloggare fått hem smakprov på Kiviks olika sorters lättglögg, och vi ska beta av dem, en efter en. Hallonglöggen var faktiskt riktigt god. Ja, det vill säga, den smakar ju egentligen inte glögg så som jag som vuxen vill ha det, om jag får välja fritt. Givetvis är den söt, så söt som glögg generellt sett är, och inte är innehållsförteckningen så särskilt fantastisk.

Ändå måste jag ge glöggen godkänt, då den fyller en lucka i sortimentet. Jag dricker betydligt hellre den än många andra lättglöggssorter. En vanlig tisdagskväll, då man bara vill ta en liten stillsam fika, passar den riktigt bra.

1 kommentar:

  1. Väntar med spänning på morgondagens lucköppning. Detta är ju så mycket bättre än chokladkalendern man hade som barn!

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...