tisdag 22 november 2011

Olycksfall i arbetet

Den närmaste tiden kan det hända att jag både en och två gånger slinter på tangenterna, med följd att jag under några panikslagna sekunder har ett ofullständigt, prematurt adventsblogginlägg publicerat här på SMASKENS. Det hände alldeles nyss, för övrigt.

Ha överseende med detta, är ni snälla. Det rör sig helt enkelt om olycksfall i arbetet. Eller, som man också kan kalla det, ren och skär klantighet. Det gäller att komma ihåg att kolla datumet på blogginlägget innan det ska placeras i kö till schemalagd publicering. Inte svårare än så.

Men, så mycket kan jag säga, att jag hoppas att årets upplaga av min adventskalender ska vara den bästa hittills. Om jag nu vågar skriva så, utan att det straffar sig.

4 kommentarer:

 1. Tänkt på detta flera dagar nu. Jag vet inte om jag skall bli imponerad eller förfärad. Värsta månaden på året, när krav och förväntningar stiger som en raket mot skyn, så tar en del sig ambitionsnivåer som t.o.m. skulle få en "barnlösing" att krevera. Själv försöker jag reducera mina åtaganden så mycket det bara går under perioden före julhelgen. Det finns nog med förpliktelser ändå. Från och med juldagen så föredrar jag att slappa. Fast mina kidz är ju vuxna och sköter sig själva. Och för det mesta har de varit bortresta till sin mormor.
  Gör bara det som är förknippat med nöje. Höj er över mängden och spana bara på de som stressar ihjäl sig.

  SvaraRadera
 2. Som man säger här borta: Oh dear, men sånt händer ibland. :) Har starka förhoppningar på kalendern, den kommer att bli kanon!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt att du gör en kalender igen - jag ser såå fram emot den!

  SvaraRadera
 4. Stefan: Det är otroligt kul. Arbetsamt, men kul. I år ligger jag steget före mer än någonsin tidigare. Vi ska dessutom fira jul i Göteborg, så det stora julstöket "slipper" vi.

  Matarkivet: Ja, det kunde varit värre. Men, det ser ju så fult ut!

  Annika: Vad kul att du tycker det, tack!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...