lördag 26 november 2011

Så här ska jag tillbringa kvällen

Bilden är lånad.

När detta inlägg publiceras, sitter jag och min man på tunnelbanan, på väg till en hemlig destination. Det vill säga, jag vet mycket väl vart vi är på väg, men för min man har det fram tills nu varit en ytterst välbevarad hemlighet.

För över en månad sedan nappade jag på Who Cut the Cheeze-Fredriks inbjudan. Så - vi är på väg till Högberga gård på Lidingö, för en fantastisk kväll i ostens, vinets och matens tecken, med tema Piemonte och närmare bestämt vingården Fratelli Revello.

Fredrik har kommit med små aptitretare under tiden fram till det magiska datumet. Det har handlat om en unik marmelad tillverkad av pressrester från vintillverkning, om en långlagrad marinerad ost, och inte minst att denne köksmästare och Semifinalisten till Årets Kock 2012, Tommy Eriksson på Högberga Gård ligger bakom kvällens meny.

Förväntningarna är höga, minst sagt höga, för att uttrycka sig milt. Jag ser helt enkelt fram emot en fantastisk kväll.

Bilden är lånad.

4 kommentarer:

 1. Men âââââââh!!!
  *grön av avund*

  SvaraRadera
 2. Tack för att du kom och det blev ju riktigt bra... :)

  SvaraRadera
 3. Åh, låter helt fantastiskt, väntar med spänning på vad du tyckte om kvällen :D Vilket roligt initiativ att ta med mannen till en hemlig destination!

  SvaraRadera
 4. Sara Äsh, du som vältrar dig i korsikanska charkuterier ;-).

  Fredrik: Tack själv, det var fantastiskt!

  Alexandra: En kort liten rapport blev det i varje fall. Och - ja, jag var ganska så nöjd med min överraskning!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...