lördag 5 november 2011

Ett gästspel i advent


Under december månad kommer ni kunna läsa blogginlägg skrivna av mig för Dansukker. Vi är ett antal matbloggare som blivit tillfrågade om att samarbeta med dem, och resultatet kommer ni alltså kunna ta del av i advent. Jag återkommer givetvis med fler detaljer när det börjar närma sig. Själv är jag riktigt nöjd med mina alster, och det var faktiskt otippat kul att plocka bland rekvisita och porslin, för att försöka skapa adventsstämning redan i början av oktober.

Den största utmaningen för mig var att jag blev tillfrågad specifikt om att skapa några recept på saker som går att göra för barn. Jag är inte alltid så bra på att rent praktiskt ha med alla fyra barnen i köket. Som tur är gick det riktigt bra. Faktum är att det gick såpass smärtfritt, jag ser detta som ett så kallat utvecklingsområde. Vi får väl se hur det går.

3 kommentarer:

 1. Vad spännande! Ser framemot detta!

  SvaraRadera
 2. Det tycker jag också låter spännande, då får man hålla utkik :-)

  SvaraRadera
 3. Frostrosor: Tack! Jag hoppas det ska bli lika bra som tidigare år.

  Susanne: Jag kommer nog förvarna igen, var sås säker!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...