söndag 27 november 2011

En fantastisk kväll

Det blir inte några bilder tagna av mig, då jag med gott samvete lämnade kameran hemma, för att i stället kunna ägna mig fullständigt åt att njuta av gårdagskvällen. Ibland måste man hänga av sig rollen som matbloggare en smula. Nu blev det ändå lite matbloggsprat, då det efter en stund visade sig att jag hade en trevlig läsare vid samma bord.

Jag vill egentligen bara rikta ett varmt tack till Fredrik, som lyckades ordna en otroligt trevlig kväll, med grymma ostar från Mi Piace. De makalösa vinerna talade för sig själva, och måltiden kvalar lätt in bland det godaste jag ätit i år. Vad sägs om det här:
Nebbiolobräserad oxkind, gårdsbiff från Örebro, färsk chorizo, kompott på kastanjer, morot och sidfläsk och en grymt len mandelpotatispuré?
Låter inte det alldeles makalöst gott, så säg?

Vi beställde viner från Fratello Revellisom serverats under kvällen genom Xwine, och jag kommer med största sannolikhet skriva om dessa viner framöver.

Tack än en gång, Fredrik! Det här gjorde du otroligt bra. Du är minst sagt en strålande bloggvän.

4 kommentarer:

 1. Haha, tack! Det var verkligen kul att du kom, du var ju bland de första som anmälde er. Maten var verkligen över förväntan. Gillart!

  Vi hade förhällt Barolon så den var öppen i glaset i två timmar. Så slå gärna vinet i karaff eller kastrull några timmar i förväg... den behöver det :)

  SvaraRadera
 2. Vilken kväll! Oerhört avundsjuk samtidigt som jag är glad att ni fick en sån toppenkväll tillsammans! :)

  SvaraRadera
 3. Fredrik: Alltid redo när det vankas sådana trevligheter :D!
  Tack, det var ett bra tips, det ska vi tänka på!

  Matarkivet: Det var verkligen en fantastisk kväll!

  SvaraRadera
 4. Svårartat avundsjuk, det lät helt underbart! Min kompis var på besök från Holland med sin nya man så just denna helg fungerade inte för oss, tyvärr. Hoppas det blir fler tillfällen!
  Många hälsningar från fröken Dill

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...