söndag 20 november 2011

Bloggreceptboken

Ni misar väl inte Bloggreceptboken? Den uppmärksamme läsaren har kanske noterat att det dykt upp något nytt här i högermarginalen på bloggen. Där annonserar jag för Bloggreceptboken, ett fantastiskt kul initiativ från Fredrik på Who Cut the Cheeze och Anton på Matlykka, som driver nätbutiken Lykka för köksredskap, och allt därtill.

Bloggreceptboken är en bok med matbloggares recept. För att citera förordet:

"Bloggen skapar möjligheter till att inspirera och dela med sig på ett personligt sätt. Det finns inte några måsten. Mat och matlagning är individuellt och bloggen lyckas förmedla det, medan kokböcker ofta blir för strikta och TV-kockar för svåra att relatera till. Både mat och internet handlar om människor och därför uppstår det något så spännande när dessa ingredienser kombineras.

Bloggreceptboken är en manifestation för alla dessa fantastiska matbloggar. Bloggrecept- boken är också en hyllning till det fria ordet och hur drömmar kan gå i uppfyllelse. Det går faktiskt att använda det som du brinner för till något som skapar glädje för andra men också till egna alldeles nya karriärsmöjligheter."

Just det sistnämnda har väl jag personligen inte så goda erfarenheter av - men, jag skriver gärna under på allt det andra.

Bloggreceptboken släpps som PDF, så registrera er gärna redan nu på Bloggreceptboken.se, så skickas den till er så snart den är klar.

2 kommentarer:

  1. Visst! Rolig grej men karriär? Njae...håller inte heller med där! Tror det är mest hobby för de flesta matbloggare.

    SvaraRadera
  2. Sofie: Några har ju lyckats skapa sig en karriär genom att matblogga, men de tillhör ju undantagen.

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...