måndag 10 augusti 2009

Nytt för mig -
kanske för dig?


Se där - ytterligare ett sätt att hålla kolla på vad som publiceras i svenska matbloggar!

8 kommentarer:

 1. Förvånad att inte fler lagt upp sig där.
  ("lagt upp sig" lät kanske inte så bra ;))

  SvaraRadera
 2. Anders: Är den inte ganska ny? Jag glömde förresten skriva att jag hittade dit "genom" dig. Det är med andra ord ditt fel att jag lagt ut mig ;).

  SvaraRadera
 3. Hade jag aldrig hört talas om förrän nu. Vem driver? Det var väldigt snålt med information där.

  SvaraRadera
 4. Wooho, hoppas man kommer med! Alla liknande siter har milslång kö. Det är tydligen problem med att lägga upp många bloggar har jag hört.
  Hälsnar fröken Dill

  SvaraRadera
 5. Anna: Ingen aning! Men jag hakade glatt på. Celebrt sällskap såsom Öhmans mat och vin samt allas vår Matälskaren lockade mig ;)!

  Fröken Dill: Du kom ju med! Vi är ju inte så många, än så länge.
  Obegripligt initiativ egentligen, eftersom det finns så många bättre sätt att hålla koll, t ex Netvibes. Men man vill ju "vara med"...

  SvaraRadera
 6. Själv irriterar jag mig på de flesta såna sajter, som inte har något eget innehåll och ändå gladeligen tjänar pengar via Google Ads på andras jobb...

  SvaraRadera
 7. Anne: Visst är det att profitera på andra. Men å andra sidan tjänar man inte några stora pengar på GoogleAds. Knappt någopt alls, om inte besökarna klickar på annonserna - vilket de flesta ju inte gör. Den tiden är nog förbi när man kunde tjäna stora pengar på andras arbete. Se bara på BlondinBellas senaste årsbokslut (läste om det i DN ekonomi igår) - "till och med" hon tjänar småpengar.

  SvaraRadera
 8. Absolut - men då tycker jag inte att man ska ha Google Ads liksom. Tjänar man pengar, så fine - det tycker jag inte är fel i sig, och jag har också ett par annonser på min sida. Jag bara ogillar att andra tjänar pengar på det JAG gör :) (Just de här är ju trevliga nog att låta folk registrera sig själva, men väldigt många "snor" rss-flöden utan att fråga...) Och om det ändå ger så lite pengar så kan man väl helt enkelt avstå, och därmed kanske göra en lite trevligare sida?

  Nä, jag är gnällig idag. Ska återgå till brödbak istället :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...