tisdag 25 augusti 2009

Ett år med SMASKENS


För ett år sedan publicerade jag mitt första inlägg på SMASKENS. Det skedde i hastigt mod. Jag hade länge funderat på att börja matblogga, men dragit mig för att sätta igång. Jag trodde det skulle vara svårt och jobbigt.
Särskilt svårt har det inte varit, och inte heller särskilt jobbigt - men jag tror det är tur att jag inte fört bok över hur många timmar jag lagt ned på bloggen. Då tror jag att jag helt ärligt skulle bli ganska så förskräckt.

Detta är det 484:e publicerade inlägget.
Min målsättning har hela tiden varit att hålla bloggen levande, och att uppdatera så regelbundet som det bara går - helst varje dag.
Jag vågar inte lova att jag kommer att vara fullt lika flitig under bloggens andra år, helt enkelt därför att jag inte har lika mycket fritid nu som när jag började blogga. Å andra sidan har jag under det gågna året byggt upp ett behov av att blogga, som är såpass starkt att jag närapå får abstinens om det går för många dagar mellan inläggen.

Jag vill tacka alla er som läser här. Ni är inte alltid så flitiga på att kommentera, men det faktum att ni återkommer hit är i sig ett tillräckligt gott betyg.

Det blir inte någon makalös jubileumsmeny i dag. Den får jag spara till på söndag. Självklart ska vi ändå äta en riktigt god middag.
Något jag faktiskt längtat efter länge.

Välkomna till ännu ett år med SMASKENS!

17 kommentarer:

 1. Grattis ettåringen!
  Till glädje för så många har du verkligen varit en flitig bloggare.
  Massa hälsningar från fröken Dill

  SvaraRadera
 2. Jag hade också en idé om att starta en blogg. I kombination med frågan om tid och ork så undrade jag hur det skulle vara om alla hade sin egen blogg.
  Kom fram till att jag passade bättre som en "semiprofessionell" kommentator istället för bloggare. Utan kommentatorer så blir en blogg inte lika levande. Därför är kommentarerna viktiga för dynamiken.

  SvaraRadera
 3. Grattis till jubileet! Alltid kul att vara inne och kolla på dina inlägg. Skall bli kul att se vad det blir för middag som du längtat efter.

  SvaraRadera
 4. Glömde säga Grattis till jubilaren. Sluta inte! Din blogg är den FÖRSTA av tolv olika som jag öppnar i startfönstret varje morgon. Där skulle den inte vara om den inte var högt uppskattad av mig.

  SvaraRadera
 5. Grattis!
  Tack för alla recept! När jag inte kan komma på vad jag ska laga till middag, då går jag in till dig. Dig kan man lita på, det blir alltid gott!

  SvaraRadera
 6. Tack för en jättebra blogg och grattis till jubileet. Har inspirerat mig en hel del... till min födelsedag i söndags bakade jag "din" fudgebrownie med pekannötter och vit choklad... hjälp va god den blev!
  /Sofia

  SvaraRadera
 7. Gratulerar! Du är en fantastisk bloggare, och om det så bara blir något inlägg varannan vecka från dig blir jag glad.

  SvaraRadera
 8. Grattis till 1 år med en massa härliga inlägg!

  Ser fram emot nästa år. Lite jobbigt är det för man får så många idéer man vill testa =) Skämt åsido, jag uppskattar dina inlägg och smarriga recept.

  SvaraRadera
 9. Grattis!
  Din blogg är min absoluta favorit, ingen annan stans har jag hittat så många inspirerande recept och flera av dem har blivit en självklar del av repertoaren hemma hos oss. Och naturligtvis har du inspirerat mig till inköp av en glassmaskin, den har gått varm här i köket under våren. Många tack! Fortsätt så (men slit inte ut dig)!

  SvaraRadera
 10. Jättestort grattis! Tänk att det gått ett år, vilken grej! Jag och C satt och pratade om Stora Matbloggspriset vid frukosten, och tycker att du vore en given vinnare 2009. Kram!

  SvaraRadera
 11. Grattis på ettårsdagen! Jag läser nästan varje dag och inspireras till tusen!! Stor kram, AnnaKarin

  SvaraRadera
 12. Grattis och gott nytt år!

  Tiden går fort när man har roligt. ;-)

  SvaraRadera
 13. Fröken Dill: Tack ska du ha! Tycket är ömsesidigt, som du ju vet.

  Stefan: Du är en av mina favoritkommentatorer. Jag har lärt mig en hel del tack vare dig ;)! Tack för komplimangen! Och jag har inte tänkt sluta!

  Silver: Tack! Ja, du vet hur mycket jag beundrar din matlagning;). Dessvärre fanns inte det jag längtade så mycket efter att få tag på just idag. det får bli en annan kväll i veckan.

  Trädgårdstomten: Tack ska du har! Jag blir så otroligt glad när jag får sådant gensvar!

  Sofia: Tack! Ja, den brownien är en av mina egna favoriter. Kul att den föll dig i smaken!

  Rebecca: Berömet värmer gott. Jag lovar försöka hålla ångan uppe!

  Beatrice: Vilken tur för mig att det blir jobbigt för dig ;)! Jag ska försöka fortsätta i samma anda.

  Helena L: Tack ska du ha! Ett år går så märkvärdigt fort.

  Sofia G: Tack, tack, jag blir alldeles överväldigad. Och glassmaskin, till på köpet. Underbart!

  Pytte: Tack ska ni ha! Jo, det hade allt varit något, det!

  AnnaKarin, min vän: Tack! Det är kul att ha lösare som har lite perspektiv på mig och min kokkonst...;).

  Pipopp: tack! Ja, visst går tiden fort? Jag undrar i mitt stilla sinne hur det ser ut här om ett år.

  SvaraRadera
 14. Heja dig, Annika, och grattis Smaskens! Det är alltid lika roligt att följa dina matfunderingar och läsa om dina fantastiska pastarecept, glassfantasier och mycket, mycket annat! Hurra, hurra!

  SvaraRadera
 15. Lite sen är jag men jag vill naturligtvis också passa på att önska grattis! Alltid inspirerande men jag skäms lite över att jag fortfarande inte har införskaffat en glassmaskin. Får väl bli 35-årspresent...

  SvaraRadera
 16. Anna B: Tack ska du ha! Det är otroligt att jag har så många läsare, och att så många av dem är fantastiska matbloggare dessutom!

  Karin: Tack, gratulationen värmer lika mycket ett par dagar i efterskott.
  Annars tycker jag att du ska önska dig en glassmaskin i julklapp...;).

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...