tisdag 11 augusti 2009

En dag att minnas och fira


I dag för åtta år sedan gifte vi oss, jag och min man.

Bröllopsmenyn kan jag inte helt dra mig till minnes; jag har inte tillgång till all information, eftersom jag sitter på landet. Jag vill minnas att vi åt en skaldjurscoctail till förrätt, pepparrotsbakad lax till varmrätt och en parfait på browniebotten med mango och jordgubbar till dessert.
Preferenserna ändras med åren, och jag vet inte om vi hade valt samma meny idag. Jag tror inte det.

Hur vi väljer att fira i dag, det vete sjutton. Vi är trots allt på landet, med en fyrahövdad barnaskara att ta hand om. Allt som kräver en tur till affären känns jobbigt. Å andra sidan gapar skafferi och kylskåp ganska tomma, så vi har inte mycket att välja på.
Den enda "champagne" som finns i huset är rysk (ja, ni fattar skämtet) och den ligger inte på kylning.
Det bär av till såväl mataffär som Systembolag, med andra ord.

8 kommentarer:

 1. Har du några salladsblad i trädgården så får du väl testa mitt/Carl Butlers förslag i min förra kommentar. Det kanske funkar ...

  SvaraRadera
 2. Grattis på stora dagen! Jag minns inte heller menyn, men minns att det var gott.

  SvaraRadera
 3. Grattis på eran bröllopsdag !

  SvaraRadera
 4. Stort grattis!!!
  Från fröken Dill

  SvaraRadera
 5. grattis på bröllopsdagen! Du hittar säkert på nåt.. :)

  SvaraRadera
 6. Grattis! Ta det lugnt i skogen :)

  SvaraRadera
 7. Grattis, grattis! Själva hade vi tioårig bröllopsdag förra veckan, något vi väl får fira lite senare i höst när vi kan ha barnvakt även till bebisen. Nu blev det bara hämt-meze hemma på uteplatsen i sällskap med bebis + största barnet. Och skumpa i kvällningen.

  SvaraRadera
 8. Tack allesamman för gratulationerna!

  SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...