torsdag 2 juli 2009
En hyllning till det enkla:
spagetti med pancetta,
vitlök och parmesan
spagetti med pancetta,
vitlök och parmesan
På marknaden i Ile Rousse köpte vi inte bara coppa och lonzo, utan även pancetta - den såg så frestande ut, där den låg och gonade sig med snittytan masserad i svartpeppar. Den gick helt enkelt inte att motstå - och varför skulle vi? Den fick följa med oss hem.Härom kvällen åt vi något av det godaste som finns, vilket det här inläggets rubrik redan upplyst er om. Spagetti med pancetta, vitlök och parmesanost, samt givetvis nymald svartpeppar uppepå. Det var så klart helt otroligt gott, och dessutom en maträtt som sannerligen tilltalade hela familjen.
Ett otroligt trevligt sätt att fortsätta njuta av resan, långt efter hemkomsten.
Dessutom har vi faktiskt halva biten kvar...
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej Annika
SvaraRaderaJag kan varmt rekomendera glassmaskinen, den låter lite men det tar jag gärna :)
Å, carbonara med pancetta som ÄR så gott. Jag är svårartat avundsjuk!
SvaraRaderaHälsar fröken Dill
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
SvaraRaderaChristoffer: Den står på min önskelista, helt klart. MIn gamla Philips råmar en hel del när jag kör den, så jag är van vid att det låter.
SvaraRaderaFröken Dill: Lite avundsjuk kan du gott vara ;)! Jag är avundsjuk på dina fina tomater, med mera...
Gud så gott det här ser ut, måste kolla vad som finns hemma i kylen inför middagen :)
SvaraRaderaHoppas du har en härlig helg!
mmmm..klassiskt och otroligt gott!
SvaraRaderaSandra: Hoppas att även du hade en skön helg!
SvaraRaderaNiklas: Perverst gott, och fånigt enkelt!